Key Telecom

Névadó szponzor

A Key Telecom Kft-t azzal a céllal hozták létre, hogy – a magyar piacon elsőként – a távközlési hálózatépítés valamennyi területén minőségi szolgáltatást biztosítsanak.

Ennek alapját képezi az alapító cégek több évtizedes szakmai tapasztalata, nagyszámú képzett szakembergárdája, felszereltség és munkájának elismertsége.

Kulcsrakész megoldásokat kínálnak a távközlési hálózatépítés vezetékes és mobil szolgáltatások területén.

Weboldal

Pontycentrum Magyarország

A Pontycentrum Magyarország Kft. hét, kizárólag profi pontyhorgászattal kapcsolatos termékek gyártására specializálódott tradicionális angol cég teljes termékpalettáját forgalmazza Magyarországon teljes körű kizárólagossággal, kis és nagykereskedelmi szinten. Ezek a márkák már hosszú évek óta a világ számos országában képviseltetik magukat, és mentalitásukkal, csúcsminőségű termékeikkel folyamatosan hírdetik a "Catch 'N Release" ( fogd ki és engedd vissza) elvet.

Weboldal

VMC

Több, mint 100 éves múlt a horoggyártásban. Ezt nyújtja támogatónk a VMC. Erős, strapabíró és bevált forma - ezt nyújtja 104 éves francia horoggyártó cég, a VMC pontyozók számára kifejlesztett újdonsága, a Mystic Carp. Szigorúan ellenőrzött minőségbiztosítás, mindvégig európai gyártás (Franciaországban a svájci határ közelében), ezt kapja, aki a VMC horgait választja. A cég A Rapala VMC csoport tagja.

Weboldal

Shimano

Szektor szponzor

Mérnöki precizitással megalkotott orsók és botok – ez a Shimano. A világ egyik vezető horgászcikk gyártójaként irigylésre méltó elismertségre tett szert újításainak, termékei műszaki tulajdonságainak és kiemelkedő minőségének köszönhetően. Termékek kompromisszumok nélkül: ez a Shimano. Egy márka, amelyben mindig megbízhatsz.

Weboldal

Dynamite Baits

Szektor szponzor

Dynamite Baits – van-e olyan pontyozó, aki e nevet nem ismeri? A Dynamite Európa legnagyobb ponty csali gyártója, amely ugyanakkor verseny etetőanyagokat, pelleteket és ragadozóhalas csalikat is gyárt. Angol termékfejlesztői a világ legjobb horgászaival állnak kapcsolatban mind külföldön, mind idehaza, akik rendkívül értékes tanácsokkal szolgálnak a csalik kifejlesztése és tesztelése során. A Dynamite a Rapala csoport márkája.

Weboldal

Misel Zadravec Carp Baits

Weboldal

Rebelcell

Szektor szponzor

Lítium-ion akkumulátorok megalkotásával, gyártásával és értékesítésével foglalkozunk. Olyan akkumulárokéval, amiknek kisebb a súlya, nagyobb teljesítményt kínálnak és jobbak a környezet szempontjából, mint a hagyományos akkumulátorok. Olyan akkumulárokéval, amiknek gyorsabb a feltöltése, hosszabb ideig tartanak és olcsóbb a használatuk.

Kizárólag a horgászatra összpontosítunk. Azzal, hogy szorosan együttműködünk az ügyfeleinkkel és már korán bevonjuk őket a termékfejlesztési ciklusunkba, olyan innovatív termékeket fejlesztünk, amik lehetővé teszik ügyfeleinknek, hogy azt tehessék, amit igazán tenni szeretnének. Így anélkül mehetnek „végsőkig tartó” ponty- és csukafogásra, hogy aggódniuk kellene azon, hogy az akkumulátoruk kitart-e. Problémamentes akkumulátorainkal olyan energiát szolgáltatunk, ami lehetővé teszi a hordozható vízparti energiaellátást, az elektromos csónakmotorok és halradarok betáplálását. A gyakorlatban széleskörűen bevizsgált, kényelmesen használható, kiváló minőségű termékek igényes horgászoknak.

A Rebelcell különböző modelleket kínál különböző kapacitás tartományokban a horgászoknak:

12V25 (3 kg) - halradarokhoz és rövid szakaszokon történő használatra ajánljuk.

12V50 (5 kg) - csónakmotorokhoz való használatra ajánljuk. 30 fontos (13,91 kg) motorral 4-8 üzemóra, 45 fontos (20,41 kg) motorral 3-6 üzemóra és 55 fontos (24,95 kg) motorral 2-4 üzemóra érhető el a körülményektől függően.

12V100 (10 kg) - nagy blokk extrém használatra. Futási idő: a normál használat mellett 8-16 óra 30 fontos (13,91 kg) motorral, 6-12 óra 45 fontos (20,41 kg) motorral és 4-8 óra 55 fontos (24,95 kg) motorral.

Minden akkumulátor digitális töltöttség jelzővel és kettős USB porttal rendelkezik, és 5-6 órán belül teljesen feltölthető.

További információért látogasson el honlapunkra:

Weboldal Webshop

RBS

Szektor szponzor

Cégünk, Rod Building Studio Kft. nagykereskedelmi és internetes kereskedelmi szolgáltatást végez. A vállalkozás botok építésére és forgalmazására született, ami a mai napig a legnagyobb szegmense kereskedelmünknek. Sokat fáradozunk a minőségi termékek meghonosításában és népszerűsítésében, új, feltörekvő és tradícionális kézműves márkák behozatalával.

Valamennyi tagunk elkötelezett híve a hal- és környezetvédelem iránt....

A Rod Building Studio a következő márkák (kizárólagos) forgalmazásával foglalkozik:

 • Free Spirit - bot
 • Progressive Baiting - bojlik és összetevők
 • Xzoga - bot
 • Jag - leszúrók, botállványok
 • Carpleads - ólmok, végszerelékek
 • Ufo - ólom mentes nehezékek

Új márkáink:

 • Ntec - végszerelékek
 • Meccanica Vadese - rod pod
 • Vass - ruházat
 • Carp porter - talicska, ágy, szék
 • Spottedfin - bojlik, kiegészítők, csalik

Weboldal

FishingWorld Horgászáruház

A FishingWorld Horgászáruház 2015 április végén nyílt meg, közel 400 négyzetméter alapterületen, Budapest XV. kerületében, a Késmárk utca 32. szám alatt. Kínálatunkkal a békés és a rabló halas horgászok igényeinek is szeretnénk eleget tenni, de fő profilunknak a pontyhorgászatot tartjuk.

Áruházunkban Milkovics Péter Világ-és Európa bajnok horgász vezetésével, nagy tapasztalattal és szakértelemmel rendelkező eladók, segítenek a hozzánk ellátogató vásárlóknak. A közel két éves nyitva tartásunk óta folyamatos bővülés jellemez minket, ami a mennyiségre és a minőségre is vonatkozik, ebből következően szeretnénk minden igénynek és minden réteg elvárásának megfelelni.

Választékunkban megtalálhatóak a jó nevű külföldi cégek, illetve a hazai gyártók termékei is.

Szeretettel várunk mindenkit személyesen, vagy webáruházunkban.

Weboldal

Kolibri Gumicsónak

Weboldal

Taska Carp

Csúcsminöségű bojlis kiegészítők a neves Angol cégtől, melynek alapítója Steven Tasker a Fox volt fejlesztőmérnöke.

Weboldal

Visit Gyula

Gyulai szállások, hotelek, panziók ajánlatai, akciói, városunk turisztikai oldalán. Szállásfoglalás gyorsan és egyszerűen!

Weboldal

Alfold.Net Kft.

Internet PONT Neked! Rendeljen internetet tőlünk! Folyamatos előfizetői akciók!

Weboldal

CARP FRIEND BAITS

Carp Friend Baits „ CFB” Team. Horváth Csaba tulajdonos által gyártott és forgalmazott termékek teljes palettája megtekinthető,vásárolhatók a www.cfb-shop.hu oldalon, amik a családi vállalkozásban készülnek.Teljes paletta bojli mixek,aromák,kiegészítő anyagok , por és folyékony kivonatok minden ami otthoni csali és bojli készítéshez szükséges.Kész termékek friss fagyasztott,sózott bojlik mellett PopUp lebegő és csalizó bojlikon át egész Feederes apró csalikig ,method mixek apró pelletek minden bojli megtalálható 8mm től egész 30mm nagyságig.Csapat oszlopos tagjai folyamatos segítséget próbálnak nyújtani Nektek Horgászoknak akár csali választásban akár egy helyesen elkészített szerelék bemutatásában.

Carp Friend Baits, CFB TEAM
Barátságban a halakkal
Horváth Csaba - Tulajdonos

Weboldal